Bursa Devlet hastanesi'nde internetten başvuru başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2006 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın en büyük hastanesi olan Devlet Hastanesi'nde, randevu sistemi internete taşındı. Yeni uygulamayla, Devlet Hastanesi'ne kayıt yaptırarak tedavi kartı alan hastalar, T.C. kimlik numaraları vasıtasıyla hangi branşta ne gün muayene imkanı olduğunu bilgisayar üzerinden görüp randevu alabilecek.

Bursa Devlet Hastanesi, randevu sisteminde geçtiğimiz aylarda yapılan bir düzenlemeyle, aylık sistemden vazgeçilerek müsait tarihte gün verme uygulamasına başladı. Bu sistemle ay başında dolan randevu tarihlerinden dolayı tedavi olmak için hastaların doktorların muayenehanesine gitmek durumunda kalmaları önlendi. Yeni uygulamada, vatandaşlar hastaneye gelerek veya telefonla polikliniklerin boş olduğu tarihe randevu alabiliyor.

İnternet ortamında randevu verilmeye başlanmasıyla, hastalar devlet hastanesi tedavi kartlarındaki numara ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını girerek sistemden müsait günleri görebilecek. Ayrıca internet ortamında sürekli işlem yapmak için hastaların alacağı şifrelerle de daha sonra randevularını internetten almaları mümkün olabilecek. Uygulamadan yararlanmak isteyenler www.bursadevlethastanesi.gov.tr adresi üzerinden randevu kısmını tıklayarak işlem gerçekleştirebiliyor.
Hastane yetkilileri, hedeflerinin, kendi hastanelerinde muayene ve tedavi olmak isteyen vatandaşlara poliklinik durumlarını her türlü iletişim vasıtasıyla duyurarak sağlık durumu uygun olanların planlamasını yapmak olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber