39 yıllık memura veda töreni

Kula Devlet Hastanesi'nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan ambar memuru Osman Ayrancı, personelin düzenlediği törenle uğurlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2013 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
39 yıllık memura veda töreni

Kula Devlet Hastanesi'nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan ambar memuru Osman Ayrancı, personelin düzenlediği törenle uğurlandı.

1974 yılından bu yana Kula Devlet Hastanesi'nde çeşitli görevlerde çalışan ve enson Ambar memuru olarak görev yapan Osman Ayrancı için Hastane yönetiminde veda töreni düzenlendi. Hastane yapılan veda törenine Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Vahit Demir, Kula Devlet Hastanesi Müdürü Ali Akarsu, Sağlık Bakım Hizmetleri müdürü Seher Türkmen ve hastane personeli katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Vahit Demir, Ayrancı'nın emekli olarak hastaneden ayrılmasının sağlık camiası açısında büyük bir kayıp olduğunu, hastaneye çok büyük katkıları bulunduğunu belirterek, "Beraber çalıştığımız 2 yıl içerisinde, tarif et deseler; dürüst, çalışkan, işine aşık birisi olarak tarif edebilirim" dedi.

Demir, Ayrancı'ya yeni yaşamında sağlık ve başarı diledi.

Emekliye ayrılan Osman Ayrancı ise, uzun yıllardır Kula Devlet Hastanesi'nde çeşitli görevlerde bulunduğunu, her zaman ve her ortamda insanlara ve personele yardımcı olmaya çalıştığını söyledi. Ayrancı, her zaman kalbinin bir yarısının Kula Devlet Hastanesi'nde olacağını belirterek, herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Hastane Başhekimi Demir, Ayrancı'ya teşekkür plaketi ve çiçek verdi. Daha sonra Pasta kesilerek program sona erdi Ayrancı tüm hastane personeli ile vedalaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber