Bayramda donacağız

Haber Giriş : 07 Ocak 2006 07:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurban Bayramı tatiliyle birlikte yeni bir soğuk hava dalgası da yurda girdi... 9 günlük tatil süresince hava sıcaklıkları 8-10 derece düşecek. Kar bekleniyor...

Yaklaşık 10 gündür mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklık Bayram tatiliyle birlikte yerini soğuk havaya bırakıyor... Kara kış, tatil boyunca etkili olacak. Sıcaklıklar çoğu bölgelerimizde 8-10 derece birden düşecek. İşte gün gün bayram havası:

AREFE: Yağışlar, Marmara Bölgesi'nin doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda hafif olarak sürecek... Yurt genelinde çok bulutlu ve soğuk bir gün yaşanacak.

1. GÜN: Hava sıcaklığı tüm yurtta mevsim normallerinin altında seyredecek. Türkiye'nin büyük bölümüne bulutlu bir hava hakim olacak. Doğu Anadolu'da kar, tipi şeklinde etkili olacak. Yurdun iç kesimlerinde ise yoğun olarak sis görülecek.

2. GÜN: Marmara, Karadeniz'in kıyı kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeyi, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı yağmurlu bir gün geçirecek. Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda ise kar yağışı etkili olacak.

3 ve 4. GÜN: Perşembe günü yağışlar tüm yurtta etkili olacak. Cuma günü ise yurdun büyük kısmında kar bekleniyor...

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber