Hekimhan Başkavak Köyü stabilizesi yapıldı

Malatya İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri ekipleri Hekimhan Başkavak Köyü yolunun stabilizesini yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2013 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hekimhan Başkavak Köyü stabilizesi yapıldı

Başkavak Köyü yolu KÖYDES programı kapsamında 1. kat asfaltı yapılacak. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ve İl Genel Meclis Üyesi Nebi Yiğit incelemelerde bulunmak için Başkavak köyüne gitti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, şunları söyledi:

"2013 yılı içerisinde Başkavak köyünün stabilizesini yapmış bulunmaktayız. Bu gün burada işleri yerinde incelemek için geldik. Burada bulunan insanlarımızın yüzleri gülüyor. Hizmet artık halkımızı ayağına gidiyor. Bu köyümüzün içme suyu şebekeli. Kanalizasyon sitemi yapılarak doğal arıtmaya bağlandı. Bu köyümüz ahde vefayı bilir, eğitim seviyesi yüksek bir köyümüz. Başkavak köyümüzün yolu 1. Kat asfalt programına alındı. İnşallah bu yılki çalışma içinde yapılacaktır."

İl Meclis Üyesi Nebi Yiğit ise,"Yıllarca ihmal edilen bir köyümüze hizmet getirdik. Köyümüzün yolu KÖYDES programı kapsamında 1. Kat asfaltı yapılacaktır"dedi.

Başkavak Köyü Muhtarı Hasan Takmaz Yükselir de, "Köyümüzün elektriği, kanalizasyonu, içme suyu şebekeli. İçme suyumuzda yazın bir sıkıntı yaşanıyor. Bu gün bizi ziyarete geldiler yolumuzun durumunu gördüler. Bizleri son derece memnun ettiler. Yolumuz yapıldı, menfezler, virajlar genişledi. Biz yapılacak işler için hangi devlet dairesine vardıysak güzel karşılandık. İmkanlar dairesinde her istediğimiz olmaya biliyor. Gelen hizmetler karşısında teşekkür ediyoruz. Eğer bu yolumuz yapılıyorsa, bizim talebimiz kayda alınmıştır"ifadelerini kullandı.

Köy Sakinlerinden Ali Rıza Çakmak ise, "Hükümete çok teşekkür ederim. Biz önceden bir şey görmedik. Yolumuz yapıldı, sular evlerimize kadar geldi, kanalizasyonumuz yapıldı. Her ihtiyaçlarımız görülüyor. Bu işleri yapan insanlar, vatan için millet için çalışan dürüst, terbiyeli insanlar. Yolumuzu kumladılar. Bunun sonunda yolumuz asfalt olacak"dedi.

Köy sakinlerinden emekli öğretmen Hasan Basri Takmaz da, "Köyümüzün sulama suyu sorunu var. Devlet bir çok hizmeti köyümüze getirdi. Köyün altyapı hizmetleri tamam. Köyümüzün yaşam standartları şehir düzeyinde, evlerimizin içi modern, güneş enerjilerimiz var. Köy yolumuz stabilizesi yapıldı. Asfaltı da yapılacak"şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber