İTÜ mezunları Gaziantep'i inceledi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunlarından oluşan bir gurup, Gaziantep kültür gezisi kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'i ziyaret ettiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2013 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İTÜ mezunları Gaziantep'i inceledi

Başkan Güzelbey, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya'dan gelen konuklara yaptığı sunumda, Gaziantep'in kültür ve turizm alanında büyük bir atılım içerisinde olduğunu belirterek, şehirde yapılan son çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

"CUMHURBAŞKANI GÜL, OYA BAHADIR YÜKSEL REHABİLİTASYON MERKEZİ'Nİ ÖRNEK GÖSTERİYOR"

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan olan Planetaryum, Botanik Bahçesi, Müzeler, Kültür Yolu Projesi gibi birçok vizyon projenin yanı sıra Naip Hamamı, Kır Kahvesi, Butik Otel, Bey Mahallesi gibi tarihi mekanların restorasyonu için Avrupa Birliği hibe fonlarından yararlandıklarını söyleyerek çalışmalardan örnekler sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, "Son yıllarda uluslararası alanda örnek teşkil eden ve en son olarak Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından da yerel yönetimlere örnek gösterilen, incelenmesi istenilen Oya Bahadır Rehabilitasyon Merkezi'nin yer aldığı bölüm misafirler tarafından büyük takdir topladı" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'in eşsiz sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür eden konuk misafirler, "Sorunları idare etmeyip üzerine giderek çözme özelliği taşıyan başkanımızın bu kişiliğinden çok etkilendik. Başkanımıza, göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz" değerlendirmesinde bulundular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber