İngiliz rehberin şakası pahalıya mal oldu

Marmaris 200 lirayı alıp kaçan ve yakındaki bara giren alkollü İngiliz kadın rehber.polis tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2013 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İngiliz rehberin şakası pahalıya mal oldu

Ay Başını Beklemeden 8500 TL Ek Gelire Sahip Olun

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Barlar Sokağı'ndaki bir dövmecinin, bozdurması için çalışanına uzattığı 200 lirayı alıp kaçan ve yakındaki bara giren alkollü İngiliz kadın rehber 21 yaşındaki D.C. polis tarafından yakalandı. 1.90 promil alkollü olan ve şaka yaptığını, parayı da kaybettiğini öne süren D.C.'nin işlemlerinin ardından sınırdışı edileceği bildirildi.

İlginç olay, Marmaris İlçesi Barlar Sokağı'ndaki dövme yapılan bir işyerinin önünde, bugün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İşyeri sahibi Serkan Öztürk, dövme yaptığı müşterisinden aldığı 200 TL'yi, para üstü vermek üzere bozdurması için yanında çalışan elemanına uzattı. Bu sırada koşar adımlarla gelen genç bir kadın, Öztürk'ün elindeki parayı alıp yakındaki bir bara girdi.

Kısa süre şaşkınlık yaşayan Öztürk hemen bara gitti, ancak genç kadının kendini tuvalete kilitlediğini fark etti ve çıkmaması üzerine de durumu polise bildirdi. Bara gelen polis, bir tur firmasında çalıştığı öğrenilen İngiliz rehber D.C. ve iki kadın rehber arkadaşını ikna edip, ifadelerine başvurmak üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürdü.

ALKOLLÜ ÇIKTI, ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEDİ

Marmaris Devlet Hastanesi'nde sağlık raporu alınan ve yapılan kontrolde de 1.90 promil alkollü çıkan D.C. ifadesinde, şaka yaptığını, ancak parayı da kaybettiğini söyledi. Bunun üzerine yapılan üst aramasında, 200 TL bulunamadı. Şikayetçi olan işyeri sahibi Serkan Öztürk, "Parayı alıp kaçtı, ne olduğunu bile anlamadık. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum" diye konuştu.

Polis merkezindeki işlemleri sırasında rahat tavırlar sergileyen zaman zaman da taşkınlık yapan D.C.'nin, sınırdışı edileceği bildirildi. D.C.'nin iki arkadaşı ise serbest bırakıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber