Babasına ait benzin istasyonunda kar maskeli 3 kişi tarafından kaçırıldı

BURSA'nın Gemlik ilçesinde, silahlı ve kar maskeli 3 kişi, benzin istasyonu sahiplerinden İzzet Ekin'in oğlu 26 yaşındaki Uğur Ekin'i kendisine ait otomobile zorla bindirerek kaçırdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Mayıs 2013 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Babasına ait benzin istasyonunda kar maskeli 3 kişi tarafından kaçırıldı

Araç benzin istasyonunun 2 kilometre uzağında terk edilmiş olarak bulundu. Baba İzzet Ekin'i telefonla arayan bir kişi, "Akşam saatlerine kadar bizden telefon bekle. Taleplerimizi bildireceğiz" dedi.

Gemlik'e bağlı Kurşunlu Mahallesi'nde bulunan bir benzin istasyonunun ortaklarından İzzet Ekin'in oğlu Uğur Ekin, bu sabah yürüyerek istasyona gelen kar maskeli ve üç kişi tarafından silahla tehdit edildi. Bu kişiler daha Uğur Ekin'in kullandığı 16 BSD 56 plakalı beyaz renkli otomobile binerek istasyondan uzaklaştılar. Bir süre sonra İzzet Ekin'i gizli numaralı telefondan arayan bir kişi, "Akşam saatlerine kadar bizden telefon bekle. Taleplerimizi bildireceğiz" diyerek telefonu kapattı.

Haber verilmesi sonucu çevrede önlem alan jandarma, Uğur Ekin'e ait aracı benzin istasyonunun 2 kilometre uzağındaki Gençali Mahallesi yakınlarında terk edilmiş olarak buldu. Çevrede yapılan aramada Ekin ile kendisini kaçıranlara ulaşılamadı. Mobese kayıtlarını ve benzin istasyonundaki güvenlik kameralarını inceleyen polis zanlıların kimliklerini ve nereye kaçtıklarını araştırıyor.

Olayın şokundan uzun süre kurtulamayan İzzet Ekin, jandarmaya verdiği ifadede, "Bizim kimse ile düşmanlığımız yok. Oğlumun başına kötü bir olayın gelmesinden korkuyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber