Gebzeli Batuhan kaza kurbanı

Gebze'nin Tatlıkuyu Mahallesi'nde yaşayan ve özellikle genç kuşak arasında çok sevilen Batuhan Suvar, önceki gün bir grup arkadaşı ile birlikte Çanakkale'ye giderken geçirdiği motor kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2013 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gebzeli Batuhan kaza kurbanı

Alınan bilgiye göre kaza, önceki gün sabah saat 08.15 sıralarında Silivri Altınorak mevkiinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla konvoyda 36 EA 6991 plakalı motosikletiyle seyreden Batuhan Suvar (36), önüne çıkan araca çarpmamak için fren yaptı. Kontrolden çıkan motosikletten düşen Suvar'ın kaskı, çarpmanın şiddetiyle başından çıktı. Yerde sürüklenen Suvar, olay yerinde hayatını kaybetti. Suvar'ın cenazesi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından olay yerine çağrılan cenaze aracıyla, Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya sebep olduğu iddia edilen Cumhur T. ise gözaltına alındı. Polis, sürücünün kaskı üzerinde bulunan kamera kayıtlarını da incelemeye aldı.

Gebze'de özellikle genç kuşak arasında sevilen biri olan 1 çocuk babası Batuhan Suvar'ın cenazesi, dün Darıca Merkez Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Nenehatun Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber