İzmit Belediyesi'nden öğrencilere 4 bin 850 bisiklet

İZMİT Belediyesi, 4 bin 850 beşinci sınıf öğrencisine bisiklet dağıttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 20:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmit Belediyesi'nden öğrencilere 4 bin 850 bisiklet

Törene katılan protokol üyeleri bisikletlere binerek gezinti yaptı.

İzmit Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen bisiklet dağıtım töreni Cephanelik Spor Tesisleri'nde yapıldı. Bisiklet dağıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile bisiklet verilen öğrenciler ile aileleri katıldı. Öğrencilere bisiklet dağıtma projesini çok başarılı bulduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel konuşmasını söyle devam etti:

"Belediye başkanımız güzel bir proje düşünmüş. Aynı zamanda öğrencilerimize bisiklet kullanmayı da öğretip sertifika verilmiş. Çocuklarımız yaz tatillerine bisikletleriyle girecekler. Güzel keyifli bir yaz geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

İzmit'i bisiklet kenti yapacaklarını söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Kentte bisiklet yolları yaptık. Bisiklet kullanmayı bilmeyen çocuklarımıza öğretip onlara sertifikalar verdik. Şimdi de çocuklarımıza bisiklet dağıtıyoruz. Yanlarında kaskları var. Çocuklarımızın dikkatli bir şekilde bisiklet kullanıp yaz tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmelerini istiyoruz" dedi.

Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bisikletlerin dağıtıldığı stadyumda bisiklet kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber