Çanakkale Valiliği'nde devir teslim

Eskişehir Valiliği'ne tayin olan Güngör Azim Tuna Çanakkale'ye veda etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2013 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çanakkale Valiliği'nde devir teslim

Eskişehir Valiliği'ne tayin olan Güngör Azim Tuna Çanakkale'ye veda etti. Adana'nın Seyhan ilçesinin kaymakamı iken Çanakkale'ye vali olarak atanan Ahmet Çınar ise yeni görevine başladı.

Çanakkale Valiliği önünde düzenlenen devir teslim törenine daire müdürleri, işadamları, valilik çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Tuna ve Çınar, aynı makam aracıyla tören alanına geldi. Çanakkale'nin yeni valisi Çınar, daire müdürleri ile tek tek selamlaştıktan sonra, kendisini bekleyen vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra Vali Tuna, toplanan vatandaşlara bir veda konuşması yaptı. Vali Tuna, görev süresi içinde güzel hizmetler yaptığını belirterek, her zaman destek veren herkese teşekkür etti.

Çanakkale'nin yeni valisi Çınar ise, Vali Tuna'ya yeni görevinde başarılar dileyerek, "Çanakkale cennet ülkemizin cennet köşelerinden bir tanesi. Türkiye'nin neredeyse her köyünden bir şehidin yattığı yer. Bütün Türk milletinin yüreğinin bir parçası Çanakkale'de. Büyük Türkiye'nin yeniden doğduğu yer. Başlatılan projeleri devam ettirerek gayretle çalışacağım" dedi.

Vali Tuna, kendisini bekleyenlerle vedalaşarak valilik bahçesinden ayrıldı. Tuna, helikopterle Eskişehir'e gitti.

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar daha sonra makamında tebrikleri kabul etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber