Yazıhan'da okul öncesi eğitim şenliği

Malatya'nın Yazıhan İlçesi'nde, okul öncesi eğitim şenliği yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2013 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yazıhan'da okul öncesi eğitim şenliği

Malatya'nın Yazıhan İlçesi'nde, okul öncesi eğitim şenliği yapıldı.

Abdurrahman Serttaş Anaokulu Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirilen şenliğe Sürür Anasınıfı, Durucasu Anasınıfı, Tecirli Anasınıfı, Fethiye Anasınıfı ve Dedekargın Anasınıfı öğrencileri katıldı. Şenlik kapsamında Anaokulundan SODES Kültür Sanat Merkezi Konferans Salonu'na kadar kortej yürüyüşü düzenlendi.

SODES Kültür Sanat Merkezi Konferans Salonuna yapılan törene İlçe Kaymakamı

Ünal Koç, İlçe Belediye Başkanı Ali Kaya, İlçe Garnizon Komutanı Halil Taşkın, İl Genel Meclis Üyeleri Cafer Kuşdoğan ve Vahap Altunok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethulla Taylan, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Abdurrahman Serttaş Anaokulu Müdiresi Hatice Baştürk,

okul öncesi eğitimin önemini vurguladı. Birinci sınıf öğretmenlerinden aldığı dönütler doğrultusunda okul öncesi eğitim alan çocukların diğer çocuklara oranla daha başarılı olduğunu belirten Baştürk, Haziran ayında kayıtlarının başlayacağını ve velilerin bu konuda duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından okul öncesi öğrencilerinin hazırladığı müzikli gösteriler ve skeçler sunuldu. SODES Konferans Salonunda yapılan gösterilerden sonra Abdurrahman Serttaş Anaokuluna geçildi. Burada İlçe Kaymakamı Ünal Koç, ana okulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları eserlerin sunulduğu serginin açılışını yaptı. Sergiyi gezen Kaymakam Koç, çalışmaların çok güzel olduğunu belirterek emek veren öğretmenlere teşekkür etti.

Şenlik, Abdurrahman Serttaş Anaokulunun bahçesinde kurulan zıpzıp balon ve palyaço eğlenceleriyle gün boyu devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber