Aracı kurşunladı, sürücüsünü önce dövdü, sonra bıçakladı

Erzurum'da, Muhammet A., trafikte yol verme yüzünden tartıştığı 29 yaşındaki Necmettin Yılmaz'ın aracına tabancasını çıkarıp peşpeşe 6 el ateş etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Haziran 2013 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aracı kurşunladı, sürücüsünü önce dövdü, sonra bıçakladı

Erzurum'da, Muhammet A., trafikte yol verme yüzünden tartıştığı 29 yaşındaki Necmettin Yılmaz'ın aracına tabancasını çıkarıp peşpeşe 6 el ateş etti. Öfkesi dinmeyen Muhammet A., Yılmaz'ı dövdükten sonra bıçakladı. Kaçan Muhammet A., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Olay bugün saat 10.00 sıralarında merkez Yakutiye İlçesi'ne bağlı Gürcükapı Semti'nde meydana geldi. Necmettin Yılmaz yönetimindeki 25 EN 587 plakalı hafi ticari araç, Gürcükapı Semti'nde giderken Muhammet A. yönetimindeki 34 VE 2567 plakalı otomobille karşı karşıya geldi. Her iki sürücü de karşısındakinin yol vermesini beklerken aralardında tartışma çıktı. Otomobilinden inen Muhammet A., belinden çıkardığı tabanca ile Necmettin Yılmaz'ın aracına 6 el ateş etti. Kurşun yağmuruna tutulan aracından kardeşi Asım Yılmaz ile birlikte inen Necmettin Yılmaz kaçmaya başladı. Hırsını alamayan Muhammet A., Demirciler Çarşısı'nda yakaladığı Necmettin Yılmaz'ı önce dövdü sonra da karnından bıçakladı. Necmettin Yılmaz'ı çevredekiler bir otomobil ile Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Yılmaz ameliyata alındı.

Olaydan sonra kaçan Muhammet A. ise yakalanıp gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber