Dövdüğü kız arkadaşına tecavüz etmiş

SAMSUN'da 28 yaşındaki Onur Yılmaz, sevgilisi 17 yaşındaki Z.K. adlı kızı 8 ay içinde defalarca döverek cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Haziran 2013 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dövdüğü kız arkadaşına tecavüz etmiş

Olay, merkez İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. Bekar ve işsiz olan Onur Yılmaz, kız arkadaşı Z.K. ile 8 ay önce tanıştı. Dün polise giden Z.K., bir arkadaşının aracılığıyla Onur Yılmaz ile tanışarak arkadaş olduklarını anlatırken, "Buluşup birlikte gezmeye başladık. Onur beni bu süre içinde İlkadım İlçesi'ndeki Ulugazi Mahallesi'ndeki bir evde, yine İlkadım İlçesine bağlı Çatkaya ve Kaleboğan Köyü'ne götürerek bana cinsel istismarda bulundu. Her seferinde karşı çıktım. Ancak bu kez beni dövüp zorla cinsel ilişkiye girdi. Korktuğum için kimseye birşey anlatamadım. Ayrılmak istedim, ancak peşimi bırakmadı. Şikayetçiyim" dedi.

Şikayet üzerine Onur Yılmaz gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Onur Yılmaz, "Onunla evlenmek istiyordum. Onu çok seviyordum. Tek suçum aşık olmak. Ancak başkasıyla beraber olduğunu öğrendim. Bunu öğrenince çok üzüldüm ve bu nedenle dövdüm. Cinsel ilişkiye de kendi rızasıyla girdik. Kesinlikle döverek cinsel ilişkiye girmedim. Niye iftira atıyor anlamış değilim" diye konuştu.

"Küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar" suçundan adliyeye sevk edilen Yılmaz, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber