Teknik öğretmenler için mühendislik tamamlama programı

Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı'na, 10-17 Haziran'da başvurulacak -Sınav 21 Temmuz'da Ankara'da yapılacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Haziran 2013 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Teknik öğretmenler için mühendislik tamamlama programı

Yükseköğretim Kurulumuz tarafından Teknik Öğretmenler için mühendislik tamamlama programlarına giriş çalışmaları sonuçlandırılmıştır. Bu çerçevede teknik öğretmen unvanını alanlar için mühendislik tamamlama programına giriş sınavı yapılacaktır. Sınav ÖSYM tarafından yapılacak olup; başvurular 10-17 Haziran 2013 tarihleri arasında alınacaktır.

*Teknik öğretmenlerin mühendislik sınavı için örnek sorular

Mühendislik tamlamam programına başvuru yapabilecek teknik öğretmenlik programları, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Döküm Öğretmenliği, Elektrik Öğretmenliği, Elektronik Öğretmenliği, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği, Enerji Öğretmenliği, Kalıpçılık Öğretmenliği, Kontrol Öğretmenliği, Makine Öğretmenliği, Makine Resim ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği, Mekatronik Öğretmenliği, Metal Öğretmenliği, Mobilya ve Dekorasyon Öğretmenliği, Otomotiv Öğretmenliği, Talaşlı Üretim Öğretmenliği, Tasarım ve Konstrüksiyon Öğretmenliği, Tekstil Öğretmenliği, Tekstil Terbiye Öğretmenliği, Telekomünikasyon Öğretmenliği, Tesisat Öğretmenliği ve Yapı Öğretmenliği'dir.

Diğer teknik öğretmen unvanını alanlar için çalışmalar Kurulumuz tarafından sürdürülmekte olup; sonuçlandığında paylaşılacaktır.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Kamuoyuna duyurulur.

Yükseköğretim Kurulu

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber