Manisa Valisi Öztürk, By-Pass ameliyatı oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2006 23:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen hafta yoğun kalp ağrıları nedeniyle Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan ve kendisine anjiyo uygulanan Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, bugün by-pass ameliyatı oldu.

Ameliyatın ardından basın toplantısı düzenleyen CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayrettin Şirin, Vali Öztürk'ün sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ameliyatın başarılı geçtiğini kaydeden Şirin, göğüs ve bacaktan alınan damarlarla tıkalı olan 3 kalp damarını yenilediklerini söyledi. Ameliyat sırasında bir olumsuzluk yaşanmadığını ifade eden Prof. Dr. Şirin, şu bilgileri verdi:

''Vali Öztürk'ü uyutma sırasında bir problem yaşadık, ancak ameliyat sorunsuz bitti. Şu an hayati tehlikeyi atlamış değil ama durumu gayet iyi. Her şey istediğimiz gibi giderse, bir haftada kendisini hastaneden taburcu edebiliriz. Görevine dönmesiyse 2 ayı bulur.'' Vali Öztürk'ün eşi Necla Öztürk, doktorlara teşekkür ederek, ''Eşimin 3 damarı yenilendi. Şu an yoğun bakımda, ancak Çarşamba günü odaya geçecek. Çok mutluyuz'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber