İşte bugün tatil açıklaması yapan üniversiteler!

Haber Giriş : 24 Ocak 2006 12:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurdu genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle bazı üniversitelerden tatil açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bugün tatil açıklaması yapan üniversiteler şöyle:

BİLGİ ÜNİVERSİTESİ'NDE EĞİTİME 3 GÜN ARA VERİLDİ

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, kar yağışı nedeniyle eğitime 3 gün ara verildi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle üniversitede 24-25-26 Ocak tarihlerinde eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, bu hafta yapılacak final sınavlarının gelecek haftaya ertelendiği bildirildi.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ'NDE EĞİTİME 2 GÜN DAHA ARA VERİLDİ

Marmara Üniversitesi'nde eğitim ve öğretime 2 gün daha ara verildi.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kentteki olumsuz hava koşulları ve İstanbul Valiliği'nin uyarıları doğrultusunda eğitim ve öğretime 25-26 Ocak tarihlerinde de ara verildiği belirtilerek, bu tarihlerde yapılacak tüm sınav ve derslerin ertelendiği bildirildi.

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'NDE BUGÜN VE YARIN YAPILACAK FİNAL SINAVLARI ERTELENDİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ), final sınavları yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

KTÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, Doğu Karadeniz'de etkili olan kar nedeniyle bugün ve yarın yapılacak final sınavlarının ertelendiği belirtildi. Sınav tarihlerinin daha sonra bildirileceği kaydedildi.

YILDIZ TEKNİK VE İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTELERİ BİRER GÜN DAHA TATİL EDİLDİ

İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ile İstanbul Ticaret Üniversitesi birer gün daha tatil edildi.

YTÜ'den yapılan açıklamada, kötü hava koşullarından dolayı üniversitede yarın da eğitim yapılmayacağı belirtilerek, ''Bugünlerde yapılacak olan sınavlar, haftaya aynı saat ve aynı yerde yapılacaktır. İdari ve akademik personelimizin mesai saatlerinde değişiklik yoktur'' denildi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden yapılan açıklamada da, üniversitenin yarın da tatil edildiği belirtilerek, bu dönemde yapılacak sınavların ertelendiği bildirildi.

Bu arada, Kadir Has Üniversitesi'nden yapılan açıklamada ise bu hafta boyunca yapılacak bütün sınavların, 7 Şubat 2006 ve sonrasına ertelendiği kaydedildi.

HAVAALANINDA 1 SAAT RÖTAR

Atatürk Havalimanı'nda belirli aralıklarla pistin temizlenmesi ve uçakların alkolle yıkanması nedeniyle iç ve dış hatlarda bir saate varan rötarlar yaşanıyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, THY'nin Atatürk Havalimanı'ndan yapılması gereken Samsun, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep ve Konya, Onur Havayolları'nın Adana, Trabzon ve Diyarbakır, Atlasjet Havayolları'nın Sivas, Mardin, Konya, Ankara ve Trabzon, Fly Air'in de Mardin seferi bu illerdeki kötü hava şartları nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkilileri, Atatürk Havalimanı'ndaki pist temizleme çalışmalarının aralıklarla yapıldığını ve pistin uçakların iniş ve kalkışlarına elverişli olduğunu bildirdiler.

Bu arada, pist temizleme ve uçakların alkolle yıkanması çalışmaları nedeniyle iç ve dış hat uçuşlarında bir saate varan rötarlar yaşanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber