Yemek siparişlerini sahte dolarla ödediler

Samsun'da, lokantalardan yemek siparişi verip ödemeyi sahte dolarla yapan 48 yaşındaki İrfan Şahin ile arkadaşı 33 yaşındaki Volkan Çelepçıkay, son kez hakim karşısına çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Haziran 2013 15:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yemek siparişlerini sahte dolarla ödediler

Samsun'da, lokantalardan yemek siparişi verip ödemeyi sahte dolarla yapan 48 yaşındaki İrfan Şahin ile arkadaşı 33 yaşındaki Volkan Çelepçıkay, son kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme, 7 sahte 100'lük dolarla yakalanan Şahin'e 6 yıl 8 ay, Çelepçıkay'a ise 5 yıl hapis cezası verdi.

Sahte para suçundan sabıkası bulunan İrfan Şahin ile arkadaşı Volkan Çelepçıkay, iddialara göre geçen ocak ayında kent merkezinde lokantaları arayarak yemek siparişi verip üzerlerinde dolar olduğunu söyleyerek para üzerini istedi. Bu şekilde 5 lokantadan sipariş veren sanıklar, işyeri sahiplerinin şikayeti üzerine yakalandı. Tutuklanan 2 sanık, Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim önüne çıktı. Dolarların sahte olduğunu bilmediklerini söyleyen sanıklar, beraatlerini istedi. Ancak mahkeme, İrfan Şahin'e 6 yıl 8 ay ve 2 bin lira, Volkan Çelepçıkay'a ise 5 yıl ve bin lira para cezası verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber