Mezuniyet törenine, ambulansla geldi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, balkondan düşmesi sonucu kalça ve leğen kemiği kırılan lise öğrencisi, mezuniyet töreni için ambulansla okula götürüldü.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2013 10:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mezuniyet törenine, ambulansla geldi

4 Eylül Mahallesi Yunus Nadi Caddesi'nde anneannesinin evinin balkonundan düşmesi sonucu kalça ve leğen kemiğinin kırılan Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi öğrencisi Nagihan Gürcan (18), okuldaki mezuniyet törenine katılmak istedi.

Bunun üzerine ailesi, doktorlarla görüşerek Gürcan'ı ambulansla okuldaki mezuniyet törenine götürmeye karar verdi. Bozüyük Devlet Hastanesinden ambulansla alınarak okula götürülen Gürcan'ı arkadaşları ve öğretmenleri karşılandı.

Sedye ile mezuniyet törenine katılan Gürcan'a diplomasını veren Okul Müdürü Murat Akgündüz, Gürcan'ın kötü bir kaza geçirdiğini ancak bu kazanın arkadaşları ile olmasına engel olamadığını kaydetti.

Gürcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, balkondan düşmesi sonucu kalça ve leğen kemiğinin kırıldığını, 6 gün hastanede tedavi gördüğünü belirterek, "Bir ay iyileşme sürem var. Hastanede 6 gün tedavi gördüm. İlk defa ambulanssa bindim. Çok farklı bir duygu. Allah kimseye yaşatmasın. Mezuniyet töreninde biraz içim buruktu ama çok mutluydum" diye konuştu.

Gürcan'ın babası İlhami Gürcan da ambulansla okula gittiklerini, arkadaşlarının ve öğretmenlerinin kızını karşılamasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, duygulandığını ve o an ağlamamak için kendimi zor tuttuğunu söyledi. - Bilecik

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber