Selçuk'ta huzur toplantıları devam ediyor

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün her ay düzenlediği Huzur Toplantıları aralıksız devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2013 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Selçuk'ta huzur toplantıları devam ediyor

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya başkanlığında düzenlenen bu ayki toplantıda, yeni çıkan trafik kanunlarıyla ilgili sürücülere detaylı bilgiler verildi.

Selçuk Garajındaki kahvehanede İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya ve birim amirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya Garaj esnafı, taksiciler ve garajda bulunan şoförler katıldı. Toplantıdaki konuşmasında, Selçuk halkının son derece saygılı ve duyarlı olduğunu söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Çankaya, son günlerde Türkiye'de yaşanan Gezi Parkı direnişiyle ilgili Selçuk'ta herhangi bir sorun yaşanmadığını, bu konuda hassasiyet gösteren ilçe halkına teşekkür ettiğini belirtti.

Göreve geldiği günden bu yana ilçede gürültü kirliğine yönelik başlattığı çalışmaların hızla devam ettiğini hatırlatan Çankaya, "Amaç burada motosiklet kullanmayı engellemek değil, disipline etmektir" dedi.

Motosiklet kullanıcılarına yönelik kask, plaka ve sürücü belgesi denetimlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün tüm birimlerinin görev aldığını hatırlatan Çankaya, motosiklet sürücülerinin genelde ilçe merkezinde kask kullandıklarını, ancak mahalle aralarında kaskı çıkardıklarını, bunun için de sıkı bir çalışma başlattıklarını kaydetti.

İlçe genelinde hırsızlık, uyuşturucu kullanımı ve satıcılarına yönelik yapılan çalışmalardan da bahseden İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, bu konuda alınan önlemleri anlattı. Gündemde bulunan yeni Trafik Yasası ve yeni uygulamaya konulan kanunlar hakkında detaylı bilgi veren Çankaya, özellikle alkollü araç kullanan sürücülere yönelik çok ağır yaptırımların olduğunu kaydetti. Sürücülerin bu konuda daha dikkatli davranmaları ve hassasiyet göstermelerini isteyen Çankaya, bundan sonra sadece araç sürücülerine değil, motosiklet sürücülerine de alkol uygulaması yapılacağını hatırlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber