Polislerin bilgi yarışmasında şampiyon özel harekat

DENİZLİ Emniyet Müdürlüğü'nün 55 birimi arasında yapılan bilgi yarışmasının şampiyonu Özel Harekat Şubesi oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Haziran 2013 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polislerin bilgi yarışmasında şampiyon özel harekat

Yarışmada Çocuk Şube ikincinciliği, Sarayköy Emniyet Amirliği ise üçüncülüğü elde etti. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Emniyet Müdürü Zeki Bulut verdi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü birimleri arasında düzenlenen bilgi yarışmasına 55 birimden 3'er polis memuru katıldı. 8 grupta yarışan polislere genel kültür, CMK Yasası ve Anayasa'dan sorular soruldu. Yapılan elemeler sonunda Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Güvenlik, Çocuk Şube, İstihbarat, Beyağaç, Çivril ve Sarayköy şubeleri finale kaldı.

Bilgi yarışmasının finali bugün polisevinde yapıldı. Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve emniyet müdür yardımcıları ile şube müdürlerinin izlediği yarışmayı en çok soruya doğru cevap veren Özel Harekat Şubesi şampiyon olarak tamamladı. Çocuk Şube ikinci olurken, Sarayköy Emniyet Amirliği ise yarışmada üçüncü oldu.

Birinci olan Özel Harekat Şubesi polislerine para ödüllerini Emniyet Müdürü Zeki Bulut verdi. Diğerlerine ise ödüllerini müdür yardımcıları verdi. Müdür Bulut, dereceye giren şubelerin müdürlerini ve polisleri kutladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber