Teker 1,5 ayda gelince duş kabini üreticisi oldu

Karabük'te, plastik doğrama işi yapan 36 yaşındaki Mustafa Demirci, duş kabini tekeri bulamayan müşterisine yardımcı olmak amacıyla internetten verdiği siparişin 1,5 ayda gelmesine tepki göstererek, işyerini banyo sistemlerinin yapıldığı imalathaneye dönüştürdü. Demirci, 2 yıl önce kurduğu imalathanesinde ayda 1350 adet duş kabini üretirken, 6 ilde 187 bayiye ulaştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Haziran 2013 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Teker 1,5 ayda gelince duş kabini üreticisi oldu

Bağ Essan Sanayi Sitesi'nde plastik doğrama işi yapan Mustafa Demirci, 2 yıl önce duş kabini tekeri arayan müşterisine yardımcı olarak, internette 50 kuruştan satılan tekerden 4 tane sipariş verdi. Tekerler 1,5 ayda gelince tepki gösteren Mustafa Demirci, Ankara'da duş kabini üretimi yapan bir firmada incelemede bulunarak, kamera ile çekimler yaptı. İşyerini banyo sistemlerinin yapıldığı imalathaneye dönüştüren Mustafa Demirci, 12 çalışanıyla ayda 1350 tane duş kabini üretirken; Karabük, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop ve Samsun'da 187 bayiliği bulunuyor.

YENİ İŞ BU

Ankara'ya giderek kabin firmasını inceleyip, kamera ile çekim yaptıktan sonra bu işe gördeğini belirten Mustafa Demirci, "Müşteri tekeri almaya geldiğinde bize duş kabini sektörüne niçin girmediğimizi sordu. Bu işi yapmaya karar verdim. Ankara'ya yanımda çalışan bir arkadaşımla gittim ve hiç tanımadığım bir kabin firmasına girdim. Firmanın sahibine Karabük'ten geldiğimi bu işi yapmak istediğimi, yanımda getirdiğim kameraya bu işin nasıl yapıldığını anlatmasını rica ettim. Bize, size gösteremeyiz diye tepki gösterdiler. Ben ısrarımı sürdürünce kabul ettiler. Hiç ihtiyacımız olmayan parasını ödediğim bir kabin yapıldı ve biz bunu kameraya kaydettik. Kabini de almadık orada bıraktık. Karabük'teki işyerimize geldiğimizde çalışanlarımızı topladım ve çektiğimiz görüntüleri televizyonda onlara izlettirerek "Yapacağımız yeni iş bu" dedim. Şimdi şükürler olsun 187 tane bayimiz oldu" dedi.

UFACIK BİR TEKERDEN BURAYA GELDİ

Mustafa Demirci hedeflerinin bayi sayısını arttırmak olduğunu söyleyerek, "Düşünün ufacık bir teker insanları nerelere getiriyor. Yeni işimizde ilerlemek istiyoruz. Şimdi ki hedefimiz yeni işimizde bayi sayısımızı artırmak, Türkiye geneline açılmak. Bunun içinde bu işe baş koyduk" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber