Bankta yatan kadın yardım bekliyor

Görme engelli, 60 yaşındaki Hayriye Çelik: "Sesim duyurlur da destek olunursa buralardan kurtulurum. Çok zor durumdayım. Yardım bekliyorum"

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Haziran 2013 11:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bankta yatan kadın yardım bekliyor

İZMİR'de, bir hastanenin acil servisi girişindeki banklarda 3 aydan bu yana oğlu, ilk eşinden olan 30 yaşındaki Galip Bahadır'ın ile yaşayan görme engelli, 60 yaşındaki Hayriye Çelik, "Sesim duyurlur da destek olunursa buralardan kurtulurum.

Çok zor durumdayım. Yardım bekliyorum" dedi.

Görme engelli Hayriye Çelik, eşinin ölümü üzerine ilk evliliğinden olan oğlu Galip Bahadır'ın evine yerleşti. Yaklaşık 2 yıl burada kalan Çelik, Bahadır'ın birlikte yaşadığı kadının başka bir kente taşınması üzerine, kendi başlarına kirayı ödeyemedikleri için oğlu ile sokakta kaldı. Garson olan ve uzun süreden bu yana iş bulumadığını belirten oğlu Galip Bahadır ile sokakta yaşamaya başlayan Çelik, çareyi geceleri geçirmek için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi girişine sığınmakta buldu. 3 ayda bir aldığı 1200 TL engelli maaşı ve hastaneye gelenlerin yardımı sayesinde hayata tutunmaya çalışan Hayriye Çelik, 3 aydan bu yana hastanenin banklarını kendine 'Ev' edindi. İş bulamayan oğlunu yalnız bırakıp, huzur evinde de kalmak istemediği için banklarda yaşadığını söyleyen Çelik, şöyle dedi:

"Maaşımla bir ev tutup eşya alamam. Banklarda yaşıyoruz. Bir de kızım var İstanbul'da yaşıyor. Eski eşim ve akrabalarım, kimse beni istemiyor. Oğlumu da bırakamıyorum. Yardımseverlerden tek isteğim barınabileceğim bir ev. Başkacı bir maddi beklentim yok. Çok çaresizim."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber