Kadınlardan erkek doktora darp iddiası

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde biri hasta 4 kadının doktora temizlik fırçasıyla saldırma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2013 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadınlardan erkek doktora darp iddiası

Silvan ilçesinde, biri hasta 4 kadının erkek doktoru darbettiği öne sürüldü. Alınan bilgiye göre, böbrek rahatsızlığı nedeniyle Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi acil servisine gelen bir kadın, Dr. Nurhak Özyarmış'a muayene oldu. Özyarmış, hastayı muayene ettikten sonra bir süre dinlenmesini istedi.

Bir süre koridorda bekleyen hasta kadınla 3 yakını, Özyarmış'la tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine 4 kadın, temizlik fırçasıyla Özyarmış'a saldırdı.

Kadınlar, diğer hasta yakınları ve personel tarafından olay yerinde uzaklaştırıldı.

Doktor Özyarmış, gazetecilere yaptığı açıklamada, böbrek rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye gelen kadına gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra bir süre dinlenmesini istediğini belirtti. Hasta ve yakınlarının saldırısına uğradığını belirten Özyarmış, "Önce sözlü tacizde bulundular sonra fiziksel şiddete başvurdular. Tokat attılar, temizlik fırçasıyla vurdular. Kadınlardan şikayetçiyim" diye konuştu.

Bu tür olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması isteyen Özyarmış, hastanede güvenlik görevlisinin bulunmamasından dolayı bu tür olayların sık yaşandığını aktardı.

Polis tarafından gözaltına alınan 4 kadının ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bu arada, doktora saldırı anı hastenin güvenlik kameralarınca kaydedildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber