Polis, şüpheliyi sevgilisini takip edip yakaladı

ANTALYA'da, gece yarısı yolunu kestiği 56 yaşındaki Erol Güner'in 650 lirasını gasp ettiği ileri sürülen 24 yaşındaki Süleyman K., polisin sevgilisini takibi sonucu saklandığı yerde yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Haziran 2013 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis, şüpheliyi sevgilisini takip edip yakaladı

Olay, 22 Mayıs gecesi saat 01.30 sıralarında Kepezaltı Mahallesi, Antalya Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, evine yürüyerek giden Erol Güner'in yolunu keserek saldırdı. Aldığı darbeler sonucu burnu kırılan Güner'in üzerinde bulunan 650 lirayı alan saldırgan kaçtı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Güner, polise şüphelinin eşkalini verdi.

Olay yerinde çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin çok sayıda suç kaydı bulunan Süleyman K. olduğunu belirledi. Süleyman K.'nın yakalanması için çalışma başlatan ekipler, şüphelinin kız arkadaşına ulaştı.

SEVGİLİSİ TAKİP EDİLİP YAKALANDI

Adı açıklanmayan kızın her gün belirli saatlerde Fatih Mahallesi'ndeki bir eve gittiği ve her seferinde yanına yiyecek aldığı saptandı. Bir süre evi takip eden polis, şüpheli Süleyman K.'nın orada olduğunu belirledi. Sabah erken saatlerde operasyon düzenleyen polis, Süleyman K.'yı saklandığı evde yakaladı.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Süleyman K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber