Evlilik için gün sayarken intihar etti

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde hastanede hizmetli olarak çalışan bir kişi, evinde av tüfeği ile intihar etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2013 12:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evlilik için gün sayarken intihar etti

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde hastanede hizmetli olarak çalışan bir kişi, evinde av tüfeği ile intihar etti. Edinilen bilgiye göre, Bigadiç Devlet Hastanesi'nde hizmetli kadrosunda çalışan Şaban Ülker (32), dün akşam saat 20.00 sıralarında evde yalnızken av tüfeğiyle intihar etti. Cep telefonuyla kendisine ulaşmak isteyen yakınları Ülker'den haber alamayınca evine giden babası, oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ülker'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Edinilen bilgiye göre 3 yıl önce annesini kaybettikten sonra bunalıma giren Ülker, kız arkadaşıyla evlilik hazırlıkları yapıyordu.

Ülker'in çalıştığı Bigadiç Devlet Hastanesi'nin Başhekimi Beyhan Çömezoğlu, Ülker'in yaklaşık 7 yıldır hastanede hizmetli personel olarak çalıştığını anlatarak, "Çalışanlar ve arkadaşı tarafından çok sevilen, Çalışkan, dürüst, benim de çok sevdiğim personelimdi. Üzüntümüz çok büyük. Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber