Miras yüzünden dedelerini bıçakladılar

Adıyaman'da 63 yaşındaki Ali A.miras yüzünden husumetli olduğu torunları 20 yaşındaki Gökhan ve 17 yaşındaki kardeşi Şahin A.tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Haziran 2013 21:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Miras yüzünden dedelerini bıçakladılar

Adıyaman'da 63 yaşındaki Ali A. miras yüzünden husumetli olduğu torunları 20 yaşındaki Gökhan ve 17 yaşındaki kardeşi Şahin A. tarafından bıçaklanarak yaralandı. Şüpheliler polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Karapınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, miras yüzünden husumetli olan Ali A. ile torunları Gökhan ve Şahin A. arasında tartışma çıktı. Tartışmada öfkelenen 2 kardeş, yanlarında bulunan bıçakla dedeleri Ali A.'yı yaralayarak kaçtı. Çevredekiler tarafından çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Doktor, tedavisine başlanılan Ali A.'nın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Dedelerini bıçaklayan 2 kardeş ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber