Rüşvet iddiasıyla 4 polis memuru tutuklandı

Körfez ilçesinde "kaçak hafriyat" ve ''rüşvet verme'' iddiasıyla gözaltına alınan 23 kişiden 19'u serbest bırakıldı, 4 polis tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2013 23:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Körfez ilçesinde "kaçak hafriyat" ve ''rüşvet verme'' iddiasıyla gözaltına alınan 23 kişiden 19'u serbest bırakıldı, 4 polis memuru tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla 2 gün önce gözaltına alınan 4'ü trafik polisi 23 kişi "kaçak hafriyat dökmek", "rüşvet vermek" ve "usulsüz işlem yapmak" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Körfez Cumhuriyet Savcısına ifade veren hafriyat işletmesi, kamyon ve araç sahiplerinden oluşan 19 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"Rüşvet alma" iddiasıyla gözaltına alınan ve Kaymakamlıkça açığa alınan 4 trafik polisi ise nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda, "kaçak hafriyat dökmek", "rüşvet vermek" ve "usulsüz işlem yapmak" suçlamalarıyla 2 gün önce gerçekleştirilen operasyonda, 4'ü trafik polisi 23 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber