Denizde ölü bulunan bebeğin annesi gözaltına alındı

İstanbul Beyoğlu Sütlüce sahilinde 2 aylık erkek bebek cesedi bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2013 21:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizde ölü bulunan bebeğin annesi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, Sütlüce sahilinde gezintiye çıkan vatandaşlar yaklaşık 2 aylık olduğu öğrenilen erkek bir bebeğe ait ceset buldu. Vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedi karaya çıkardı. Olay yerinde inceleme başlatan ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak detaylı bir çalışma başlattı.

Eyüp bölgesinde sabah saatlerinde benzeri bir ihbar geldiği ve ardından dalgıç polislerin arama yaptığı öğrenildi. Görgü tanığı İsmail Demirhan, "Burada deniz kıyısında kayalıkların arasında gördük. Oyuncak Bebek zannettik. Sonra gerçek olduğunu fark ettik ve daha sonra polise bildirdik. Zaten sabah saatlerinde ihbarı yapılmış ve Eyüp tarafında dalgıç polisler arama yapmış" dedi.

Yapılan ilk incelemelerin ardından bebeğin babasının tespit edildiği ancak henüz teşhis yaptırılmadığı öğrenildi. Polis buluntu cesetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, bebeğin bir cinayete kurban gitmiş olabileceği üzerinde duruluyor.


Denizde ölü bulunan bebeğin annesi gözaltına alındı

Bebek babası tarafından teşhis edilirken, çelişkili ifadeleri nedeniyle annesi gözaltına alındı.

Akşam saatlerinde Sütlüce sahilinde 2 aylık bir erkek bebeğe ait cesedin bulunmasının ardından polis harekete geçti. Polis ekipleri olayla ilgili anne Suna A.'nın (42) ifadesine başvurdu. Anne Suna A.'nın polise verdiği ifadesinde, sabah saatlerinde bebeği ile Eyüp Sultan Camii'ne gittiğini bu sırada lavabo ihtiyacı için bebeğini bir kadına teslim ettiğini söyledi öğrenildi. Suna A.'nın polisteki ifadesinde, 'Lavaboya girecektim. Bu sırada orada bulunan bir kadın 'Bebeğin lavaboda mikrop kapar. Bebeğini bana bırakabilirsin.' dedi. Bende ona güvenip bebeğimi ona bıraktım. Ama çıktığımda ne bebeğim vardı ne de kadın." dediği öğrenildi.

Polis, çelişkili ifadeler üzerine anneyi şüpheli sıfatıyla gözaltına altı. Gözaltına alınan anne, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Suna A. ifadesi alındıktan sonra Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Polis'in soruşturması sürüyor.

Bu arada olayın duyulması üzerine karakola gelen bebeğin yakınları fenalık geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber