Gaziantep'te kaçak akaryakıt operasyonu: 7 gözaltı

Gaziantep'te, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin 2 depoya düzenlediği operasyonda piyasa değeri 250 bin lira olan 2 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi, 7 kişi gözaltına alındı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gaziantep'te kaçak akaryakıt operasyonu: 7 gözaltı

Gaziantep'te, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin 2 depoya düzenlediği operasyonda piyasa değeri 250 bin lira olan 2 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi, 7 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışma yürüten Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde kaçak akaryakıt ticareti yapıldığı bilgisini aldı. Harekete geçen ekipler, kaçakçılıkta kullanıldığı saptanan 2 depoya eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında, H.B., A.Ç., F.G., M.K., Y.E., N.E. ve D.E. gözaltına alındı. Depolarda yapılan aramada 2 ton kaçak akaryakıt, 4 araç tankı, 3 pompa, TIR çekicisi, 2 kamyon ve 1 kamyonet ele geçirildi.

İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen 7 şüpheli, işlemlerinin ardından 'Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet' suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber