İş ve meslek danışmanları kendi unvanlarıyla kadroya geçirilecek

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan’ın, İŞ-KUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı’yla yaptığı görüşmeden iş ve meslek danışmanlarının kendi unvanlarıyla kadroya geçirileceği haberi çıktı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İş ve meslek danışmanları kendi unvanlarıyla kadroya geçirilecek

Yazgan, Genel Toplu Sözleşme Sekreteri Sait İnan ile birlikte İŞ-KUR Genel Müdürü Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Yazgan, kurum çalışanlarının sorunlarını Genel Müdür Nusret Yazıcı'ya iletti.

Yazgan, iş ve meslek danışmanlarının kadroya geçirileceğini hatırlattı. İş ve meslek danışmanlarının kendi unvanlarıyla ve ekonomik hakları korunarak kadroya geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Yazgan, “İş ve meslek danışmanlarının kurumda çok önemli işler başardı ve başarmaya devam ediyor. İş ve meslek danışmanları kendi unvanlarında ve ekonomik hakları korunarak kadroya geçirilmelidir” dedi. Yusuf Yazgan ayrıca genel müdürlüğün yeni hizmet binasının da hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Nusret Yazıcı, iş ve meslek danışmanlarının kadroya geçirilmesinden mutlu olduklarını belirterek bir müjde daha verdi. Yazıcı, iş ve meslek danışmanlarının kendi unvanlarıyla kadroya geçirileceğini duyurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber