Vali Al, sert çıktı

Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Belediyesi'nin Aydın İl Özel İdaresi'ne AYTER'e ait olan Çiftlik Jeotermal sahasının Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne devri ve Özel İdare'nin mal varlığını öğrenmek için yazdığı yazıyla ilgili olarak sert çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Al, sert çıktı

Tralleis kazı alanı gezisinde Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban'a çıkışan Vali Al, "Popülizm yapılmamalı" dedi.

Son günlerde yeniden dile getirilen Çiftlik Jeotermal Sahası'nın Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne devri konusunda konuşan Aydın Valisi Kerem Al, "Jeotermal konusu Aydın Belediyesi'ne yük olacak. Zaten fiiliyatta Aydın Belediyesi olmayacak. Mal dağıtımı Efeler ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne yapılacak. Bu konuda rahat olmak gerek. 31 Mart 2014 itibariyle fiilen sıkıntı ve boşluk olacak. Biz Aydın Valiliği olarak tedbirlerimizi alıyoruz." dedi.

'Söz hakkı kiminse zamanı geldiğinde müdahale eder' diyen Vali Al, "Boşluklar doldurulacaktır. Gerekirse değiştirmeler olacaktır. Herkes bu konuda duyarlı olmalı. Popülizm yapılmamalı" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber