Erkekler alışverişten 26 dakikada sıkılıyor

Erkeklerin alışverişten sıkıldığı bilinen bir gerçek ancak İngiliz bilim adamları bir araştırma yaparak bunun boyutlarını ortaya çıkardı.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Temmuz 2013 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erkekler alışverişten 26 dakikada sıkılıyor

Araştırma sonuçları ele alındığında belki de en iyisi gerçekten erkeklere alışveriş yapmayı hiç teklif etmemek. Çünkü erkeklerin alışverişten sıkılma süresi ortalama olarak 26 dakika. Kadınların ise 2 saat. Yani kadın ve erkek arasındaki fark bu durumda yaklaşık bir buçuk saat.

10'DA 8'İ SIKICI BULUYOR

Erkeklerin alışveriş yaparken en çok sıkıldığı noktalar ise fikirlerinin sorulması, alışveriş merkezlerinin kalabalıklığı, dışarıda havanın güzel olması ve o saatte bir futbol maçının olması. 2 bin kişi üzerinde yapılan araştırmada erkeklerin 10'da 8'i eşleri ya da kız arkadaşlarıyla kıyafet bakmayı sıkıcı bulurken yüzde 45'i koşullar ne olursa olsun alışverişe gitmemeyi tercih ediyor.

ACIKMAK VEYA MAÇ ERKEKLERİN PATLAMA SEBEBİ

Erkeklerin 4'te 1'i ise sadece kendilerine de bir şeyler alması gerekiyorsa alışverişe gidiyor. Kadınların kararsızlığı da erkekleri ayrıca sıkan bir başka durum. Onları patlama noktasına getiren koşullar ise şunlar: televizyonda izlemek istedikleri bir maç olması, acıkmak ve susamak. Bir grup da alışveriş yaparken dışarıda alışverişin bitmesini beklerken, bir kısmının alışverişi ise kesinlikle kavga ile son buluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber