Arınç: Bir muhalefet liderine yakışmıyor/ Video

Başbakan Yardımcısı Arınç, "Sayın Kılıçdaroğlu Mısır'da yaşananları yorumlarken aba altından AK Parti'ye sopa göstermek istiyor. Bu bir muhalefet liderine yakışmıyor" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2013 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mısır'da ordunun yönetime el koymasına ilişkin, "Siz yanlış yaptınız diyerek darbe yapacağını söyleyen despotlara hak vermek, ne var ki bizim muhalefetin genlerine işlemiş. Tüm muhalefeti kastetmiyorum ama Sayın Kılıçdaroğlu burada yaşanan gelişmeleri yorumlarken aslında aba altından AK Parti'ye sopa göstermek istiyor. Yazık, yazık, çok yazık. Bir taraftan darbeyi yarım ağızla kınarken bir taraftan da seçilmiş hükümetlere, halk iradesiyle iktidara gelenlere, 'Sizin sonunuz da böyle olur ha, ayağınızı denk alın' demek, bir muhalefet liderine, iktidara gelecek, gelmesi muhtemel bir partinin genel başkanına yakışmıyor." dedi.

Arınç, "Bir zamanlar, 'Ordu darbe yapsın da bunlardan başka türlü kurtulamıyoruz' diye bekleyenlerin uslandığını zannediyorduk ama kanları depreşiyor. Bir yerlerdeki bu hareketleri görüp, 'Ah bizde de olsa keşke' özlemini çekenler var. Sayıları biraz azalmış da olsa." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber