Aleyna'dan Bakan'a ilginç mektup

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Çocuk Üniversitesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Mezuniyet töreninde ilköğretim öğrencisi Aleyna Köse'nin, Bakan Avcı için yazdığı ilginç mektup dikkat çekti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2013 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aleyna'dan Bakan'a ilginç mektup

Esenler'deki ilköğretim çağındaki öğrencilerin sorumluluk bilincini geliştirmek, üniversite kavramıyla yakınlaştırmak, meraklarına bilimsel yanıtlar vermek amacıyla Esenler Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen Çocuk Üniversitesi, ilk mezunlarını verdi. Mezun olan öğrencilerden Aleyna Köse'nin, Milli Eğitim Bakanı'na yazdığı mektup dikkat çekti.

Mezuniyet programında Bakan Avcı'ya mektup yazan ve düşüncelerini söyleyen ilköğretim öğrencisi Aleyna Köse mektubunu okudu. Köse mektubunda: "Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı açıkça söylemek gerekirse sizi hiç tanımıyorum. Ama bence imkânsız çünkü aramızda büyük bir fark var. Ama görüşmek isterseniz telefon numaramı vereceğim. Sizi hep bekleyeceğim. Bu arada bu konuşma konumuzdan çıktı. Asıl konumuz bizim için yaptığınız Çocuk Üniversitesi, o üniversiteye bayıldım. Keşke daha uzun olsaydı. Neyse size diyeceklerim bu kadar. Kendinize iyi bakın ama lütfen beni bir kere arayın. Ya da çaldırın kapatın ben size dönerim. Not lütfen ama lütfen beni bir kere arayın. Sizinle konuşmak benim için bir şereftir" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber