15 yıldır çalışmayan asansöre 20 Bin TL elektirik faturası

Antalya'da, geçen hafta bir apartmanın ortak gideri olarak gelen 16 bin liralık elektrik faturasından sonra aynı mahallede 21 haneli 15 yıldır çalışmayan bir asansörün de bulunduğu apartmana 20.896.90 liralık fatura geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2013 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
15 yıldır çalışmayan asansöre 20 Bin TL elektirik faturası

Antalya'da, geçen hafta bir apartmanın ortak gideri olarak gelen 16 bin liralık elektrik faturasından sonra aynı mahallede 21 haneli 15 yıldır çalışmayan bir asansörün de bulunduğu apartmana 20.896.90 liralık fatura geldi. Deniz Mahallesi Teoman Paşa Caddesi üzerindeki Madenoğlu Apartman yöneticisi Vehbi Madenoğlu, acemi görevliler tarafından yapılan okumalar sebebiyle büyük sıkıntı yaşadıklarını ve işlerinden güçlerinden olup faturaları düzeltmekle uğraştıklarını söyledi.

Daha önceki aylarda da aynı şekilde yanlış faturaların geldiğini söyleyen Madenoğlu, "Şikayetimizi bildiriyoruz ve bir şekilde çözülüyor, çözülmüyor değil. Ama bize zaman kaybettiriyor, işimizi gücümüzü bırakıp fatura takibiyle uğraşıyoruz. Bize bu sıcaklarda eziyet ediliyor. Sayaçları okumak için acemi görevliler gönderiliyor, onların kestiği yanlış faturaların sıkıntısını biz yaşıyoruz" dedi.

Apartman yönetimi olarak ödemeleri otomatik ödeme talimatı üzerinden yapamadıklarını söyleyen Vehbi Madenoğlu, "Bir de otomatik ödememiz olsa, hesapta para varsa bu parayı banka otomatik olarak öder. Sonra o paranın geri ödenmesi için uğraşmamız gerekecek. Otomatik ödeme talimatı olanlar için büyük tehlike" diye konuştu.

Deniz Mahallesinde bu hataların sık yaşanmaya başlandığını ve kendi binalarının arkasındaki apartmana da 16 bin TL tutarında fatura geldiğini duyduğunu söyleyen Madenlioğlu, biran evvel görevlilerin eğitilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

16 BİN LİRALIK YANLIŞ FATURA GELMİŞTİ.

Antalya'da geçtiğimiz hafta içinde de yine aynı bölgede 28 daireli apartmanda ortak kullanılan elektrik bedeli olarak 16 bin 165 TL'lik fatura gelmiş ve çoğu emekli olan apartman sakini fatura bedeline isyan etmişti. Her ay 80 TL gelen elektrik faturasının bir anda 16 bin 165 TL'yi yükselmesini acemi sayaç okuyucularına bağlayan apartman sakinleri de, görevlilerin eğitilmesini istemişlerdi.

TEDAŞ İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise yanlışlığın kendilerine bildirilmesi durumunda düzeltilebileceği ifade edilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber