Hastanede hırsızlık

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2006 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde asansör girişinde bir hasta yakınının parasını çalarken güvenlik kameralarına yakalanan bir çocuk ve 5 kadın, görevliler tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bornova'daki Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 5 bayan ve P.K. isimli kız çocuğu, takip ettikleri A.H. adlı hasta yakınını asansör önünde sıkıştırarak parasını gasp etti. Güvenlik kamerasıyla olay tespit edilirken, 14 yaşındaki P.K. isimli çocuk ve yanındaki İ.K, F.K, D.K, G.K, ve S.K. hastanenin poliklinikler bölgesinde yakalanarak güvenlik güçlerine teslim edildi. Zanlıların üzerinde yapılan aramada, daha önce de F.Y. ve İ.A. adlı başka şahıslardan gasp edilen iki cüzdan çıktı. Kız çocuğunu hastane güvenlik görevlilerinin daha önce defalarca kapkaç suçlamasıyla polise teslim ettiği anlaşıldı.

Yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili açıklama yapan EÜ Tıp Fakültesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Ömer Karaca, vatandaşları yaşanan hırsızlık ve kapkaç olaylarına karşı uyararak kalabalık ortamlarda dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Hastanelerdeki hırsızlık olaylarının çoğunlukla asansör girişlerinde gerçekleştiğini belirten Karaca, "Hastane hırsızları mekanları değiştirerek her gün farklı hastanelerde çalışıyor. Sadece hastane hırsızlığında uzmanlaşmış kişiler var. Artık hırsızları giyim kuşamlarından anlayabilmek mümkün değil, o yüzden her zaman dikkatli olmak gerekli" dedi.

Ömer Karaca ayrıca, hırsızlık ve kapkaç olaylarının son bulabilmesi için kişilerin paraları ya da eşyaları bulunduktan sonra şikayetlerini geri çekmemeleri gerektiğini vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber