O öğretmen: Olay gasp değildi, bana ve başörtüme saldırı oldu/ Video

Darp edildiğini iddia eden Neziha Ş: - "Olay gasp değildi, bana ve başörtüme saldırı oldu"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2013 18:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da çalıştığı kuruma gitmek üzere otobüs durağında beklerken tanımadığı biri tarafından darp edildiğini iddia eden 3 aylık hamile öğretmen Neziha Ş. olayın gasp olmadığını, zanlının başörtüsüne hakaret ettiğini söyledi.


Türbanlı öğretmene yumruklu saldırı/ Video

Özel bir kurumda öğretmen olarak görev yapan Neziha Ş.(31), AA muhabirine yaptığı açıklamada, işine gitmek için durakta beklediği sırada yanından geçen bir kişinin kendisine ve başörtüsüne hakaret ve küfürler ettiğini belirtti.

Bir anda neye uğradığını anlamadığını ve "Ne diyorsun" diye adama tepki gösterdiğini anlatan Neziha Ş, "Beni köşeye sıkıştırdı ve defalarca başıma vurdu, küfürler etti. Otobüsün glediğini görünce durdu ve ilerledi. Otobüsten inenler ve taksi durağındaki kişiler yardım etti. Olayı gasp sandılar ama gasp değildi, bana ve başörtüme saldırı oldu. Gasp olsaydı yere düşen çantamdan fırlayan telefonumu ve cüzdanımı alırdı" dedi.

Zanlının bir an önce yakalanmasını isteyen Neziha Ş, zanlıdan şikayetçi olduğunu, olayın takipçisi olacağını ifade etti. Neziha Ş, böyle bir olayın hiçbir kadının başına gelmemesi temennisinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber