Hakkarili sporcular doğa kamplarında

Türkiye'nin çeşitli illerinde düzenlenen doğa ve deniz kamplarına katılmak üzere Hakkari'den 45 kişilik bir grup kentten ayrıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2013 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hakkarili sporcular doğa kamplarında

Türkiye'nin çeşitli illerinde düzenlenen doğa ve deniz kamplarına katılmak üzere Hakkari'den 45 kişilik bir grup kentten ayrıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2013 yılı faaliyet programı çerçevesinde kentte yaşayan 13-22 yaş arası kız ve erkeklerden oluşan 300 kişiye ücretsiz deniz ve doğa kampı imkanı sunuldu. Kamplara katılmak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'ne başvuran bin kişi arasında seçilen 300 kişi, gruplar halinde çeşitli illere gönderiliyor. Şu ana kadar 3 grupta 135 kişinin yararlandığı kamplara bugünde 45 kişiden oluşan 4'ncü grup uğurlandı. Grupta yer alan gençler sabah saatlerinde aileleri tarafından Gençlik Merkezi görevlilerine teslim edilerek değişik illere uğurlandı. Kentten ayrılan gençlerin İzmir Çeşme, Trabzon Düzköy, Kastamonu ve Bolu illerinde katılacakları kamplarda 6 gün boyunca ücretsiz tatil yapacakları belirtildi.

Kamplara katılmak için başvuruda bulunan bin kişi arasında seçilenlerin ise, maddi durumu iyi olmayan ve hiç dışarı çıkamayan gençlerden oluştuğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber