Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 2.'si oldu

Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesi, TUBİTAK 44.Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Coğrafya Yarışması'nda Türkiye 2.'si oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2013 11:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 2.'si oldu

Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesi, TUBİTAK 44. Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Coğrafya Yarışması'nda Türkiye 2.'si oldu. Giresun Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencileri Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Yunus Sarıgül, "1967 yılında eğitim ve öğretime başlayan okulumuz ilk mezunlarını 1974 yılında verdi. Bu güne kadar okul olarak yaklaşık 3 bin 600 öğrenciyi mezun ederek hayata kazandırdık. Okulumuz' da başarı grafiği her gecen gün artıyor. TUBİTAK 44. Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Coğrafya Yarışması'na Türkiye 2.'si oldu" dedi.

Sarıgül, "Okulumuz 39 sene içersinde önemli başarılara imza atmış ve hemen her alanda insan yetiştirmiştir. Birçok arkadaşımız, Okulumuz sayesinde üniversiteli olmuş, kamuda ve özel sektörde görev alarak ülkemize hizmet etmektedir. Bu anlayışla, Okulumuza karşı kendimizi sorumlu hissederek, bizi tercih Eden öğrencilere her ay düzenli olarak burs vermeyi uydun gördük" diye konuştu. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber