Müteahhit, kendi yaptırdığı villada intihar etti

İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'nde, inşaat firması sahibi 62 yaşındaki Etem Uysal, yakınlarına, birlikte iş yaptığı müteahhit yüzünden ekonomik olarak zor durumda kaldığı yönünde cep mesajı gönderdikten sonra, yaptırdığı villanın merdivenlerine kendisini iple asarak canına kıydı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Temmuz 2013 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müteahhit, kendi yaptırdığı villada intihar etti

Geçen pazar gününden beri kayıp olan ve yakınlarının cesedini bulduğu işadamının, mesajındaki yazıları, villanın duvarına da astığı öğrenildi.

Özellikle Güzelbahçe, Seferihisar ve Narlıdere ilçelerinde villa yapan Etem Uysal İnşaat firmasının sahibi olan Etem Uysal, geçen pazar günü yakınlarına, "Beni müteahhit M.Y., bu hale getirdi. Borçları ödemeyip üzerine yattı" mesajı gönderdikten sonra ortadan kayboldu. Yakınlarının aramalarına rağmen bulunamayan Etem Uysal hakkında, ailesi karakola kayıp başvurusunda bulunuldu.

İşadamının yaptırdığı ve inşaat halinde olan bütün evleri tek tek gezip arama yapan yakınları, bugün saat 11.30 sıralarında 332 sokak 8 numaradaki villada Etem Uysal'ın cesedini buldu. İhbar üzerine adrese giden polisin araştırmasında, Uysal'ın kendisini iple merdiven boşluğuna astığı belirlendi. Polisin evdeki incelemesinde, işadamının aralarında oğlunun da bulunduğu 5 yakınına gönderdiği cep mesajların aynısını kağıda yazıp, villanın duvarına da astığı ortaya çıktı. Uysal, birlikte iş yaptığı müteahhit M.Y.'yi suçlayıp, kendisini ekonomik olarak zor durumda bıraktığını belirttiği öğrenildi. Uysal'ın iki çocuğundan birisini de bir süre önce kaybettiği öğrenildi. Etem Uysal'ın cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber