18 Temmuz 2013'den önemli gündem başlıkları

Danıştay başkanlığı için Danıştay Genel Kurulunda seçim yapılacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2013 09:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeniden seçilmesi dolayısıyla nezaket ziyaretinde bulunacak TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile görüşmesi öncesinde, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanlığında, Alay'ın 93. kuruluş yıl dönümü ve sancak devir teslim törenine katılacak.

2- Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanlığının 93. kuruluş yıl dönümü kutlaması ve sancak devir teslim töreni ile AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığının parti genel merkezinde verdiği 6. Geleneksel Büyükelçiler İftarı'na katılacak.

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır internet kafe oda başkanlarını kabul edecek.

4- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Hollanda Büyükelçisi Jan Paul Dirske'yi kabul edecek, diplomasi muhabirleri ile sohbet toplantısı yapacak.

5- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye'deki tüm oda ve borsaların başkanlarıyla iftarda bir araya gelecek.

6- Mısır'da, darbe sonrası ilan edilen yol haritasının siyasi alandaki gelişmeleri ve Rabia Adeviye Meydanı'nda darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

7- Danıştay başkanlığı için Danıştay Genel Kurulunda seçim yapılacak.

8- UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor ile İrlanda'nın Derry City takımları Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber