Nakliye kamyonundan çalınan malzemeleri bulana 10 bin TL ödül

İstanbul’da güvenlikli otoparkta bir nakliye firmasına ait kamyondaki malzemeler hırsızlar tarafından çalındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2013 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nakliye kamyonundan çalınan malzemeleri bulana 10 bin TL ödül

Nakliye firmasının sahibi, çalınan malzemeleri bulana 10 bin TL ödül verecek.

Küçükçekmece'de bir otoparkta bulunan nakliye firmasına ait kamyon hırsızların hedefi oldu. İddiaya göre, nakliye firmasının çalışanları taşıyacakları malzemeleri yükledikten sonra yola çıkma saatini beklemek için aracı her zaman bıraktıkları otoparka çekti. Çalışanlar otoparktan ayrıldıktan kısa bir süre sonra otoparka gelen hırsızlar, kamyonun yanına yanaşarak çevrede bulunan onca kişiye aldırış etmeden araçtaki malzemeleri kendi araçlarına yüklemeye başladı.

Yaşananlar çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Hırsızlar malzemeleri kendi araçlarına yükledikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Daha sonra yola çıkmak üzere aracın başına gelen nakliye firması çalışanları, durumu fark edince hemen polise haber verdi

Firma sahibi Kadir Peksoy, müşterilerine karşı çok zor durumda kaldıklarını belirterek, “Biz aracımızı her zaman bu otoparka bırakıyoruz. O günde aracı yola çıkma saatini beklemek için bu otoparka bıraktık. Yaşanan olay sonrasında biz müşterimize karşı çok zor durumda kaldık. Onlar da kendi müşterilerine karşı zor durumda kaldı. Bu malzemelerin bulunmasında bize yardımcı olacak kişiye 10 bin TL ödül vaat ediyorum” dedi.

Hırsızların yakalanması için polisin çalışmaları sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber