Sulama havuzunda 2 çocuk boğulmuş olarak bulundu

Şırnak'ta bahçe sulamak için yapılan 1.5 metre derinliğindeki havuzda 5 yaşındaki Nuran Atak ile 7 yaşındaki Hatice Batmaz, boğularak ölmüş halde bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Temmuz 2013 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sulama havuzunda 2 çocuk boğulmuş olarak bulundu

Şırnak'ta bahçe sulamak için yapılan 1.5 metre derinliğindeki havuzda 5 yaşındaki Nuran Atak ile 7 yaşındaki Hatice Batmaz, boğularak ölmüş halde bulundu. Çocukların oynamak için gittikleri bahçedeki havuza serinlemek için girdikleri veya oynarken düşüp boğulmuş olabilecekleri belirtildi.

Nuh Mahallesi'ne yaklaşık 500 metre uzaklıkta Vali Sürgit'in bahçesinde bulunan sulama havuzunda Nuran Atak ile Hatice Batman'ın boğulmuş olarak cesetleri bulundu. Bugün saat 10.00 sıralarında Vali Sürgit, bahçesine gidince havuzun içinde iki kız çocuğunu boğulmuş halde görünce durumu hemen 112 sağlık ve polise haber verdi. Sevk edilen ekipler, iki kız çocuğunun boğularak öldüğünü tespit etti. Üzerlerindeki elbİsiyle havuzda bulunan çocukların cesetleri otopsi yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Nuran Atak ile Hatice Batmaz'ın mahalleye 500 metre mesafedeki bahçeye oynamak için gitmiş olabileceği belirtildi. Polis, burada çocukların serinlemek için suya girmiş yada oynarken düşüp boğuldukları tahminleri üzerinde dururken, başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber