Mehmet ve Hatice Kazancıoğlu Mahalle Evi'nin temeli atıldı

Kilis'te, Ahmet Rasim Caddesi üzerinde yapılacak olan Mehmet ve Hatice Kazancıoğlu Mahalle Evi’nin temel atma törenine yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2013 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mehmet ve Hatice Kazancıoğlu Mahalle Evi'nin temeli atıldı

Kilis'te, Ahmet Rasim Caddesi üzerinde yapılacak olan Mehmet ve Hatice Kazancıoğlu Mahalle Evi'nin temel atma törenine yapıldı.

Almanya'da Et Entegre Tesisi ve Süpermarketi bulunan Kilisli işadamı Rıfat Kazancıoğlu tarafından yaptırılacak olan Mahalle Evi'nin temel atma törenine, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, eski Kilis Valisi halen Merkez Valisi Aslan Kütükçü, Eskişehir Eski Valisi Kadir Koçdemir, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Ak Parti İl Başkanı Reşit Polat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, İl Müftüsü Cüneyt Kavşut, Eski AK Parti Kilis milletvekili Veli Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş ile birlikte birçok davetli katıldı.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan İşadamı Rıfat Kazancıoğlu, ''Kilis'e, doğup büyüdüğüm mahalleme faydalı olmak beni mutlu etti. Mehmet ve Hatice Kazancıoğlu Mahalle Evi herkese hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız da yaptığı konuşmasında, İşadamı Rıfat Kazancıoğlu ve ailesine yaptıkları bu Mahalle Evi için memnuniyet duyduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber