Başkan 35 yıl önceki öğretmeniyle buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretmenliğini yapan Prof.Dr.Bekir Topaloğlu'nu misafir etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2013 12:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan 35 yıl önceki öğretmeniyle buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretmenliğini yapan Prof. Dr. Bekir Topaloğlu'nu misafir etti. Sanat Edebiyat Kültür Akademisi'nde sohbet programına katılmak için ilimize gelen Prof. Dr. Topaloğlu, kendi yazdığı kitabını imzalayarak öğrencisi olan Başkan Karaosmanoğlu'na hediye etti.

Başkan Karaosmanoğlu, yaklaşık 35 yıl önce Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretmenliğini yapan Prof. Dr. Bekir Topaloğlu'nu Kocaeli'nde misafir etti. Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği(SEKA)'nin Sanat Edebiyat Kültür Akademisi'nde sohbet programına katılmak üzere ilimize gelen Prof. Dr. Topaloğlu ile Başkan Karaosmanoğlu'nun buluşmasında anılar canlandı. SEKA derneğindeki buluşmada Nebi Güdük de yer aldı.

Öğretmeni Topaloğlu'nu Kocaeli'nde ağırlamanın kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "İlim erbabı öğretmenlerimizden çok şeyler öğrendik. Prof. Dr. Topaloğlu hocamızı ve tüm öğretmenlerimizi çok seviyoruz. O dönemdeki arkadaşlarımız ve öğretmenlerimizle belirli dönemlerde bir araya geliyoruz" ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu ile yaşayan tarih olarak adlandırılan Prof. Dr. Topaloğlu uzun süre sohbet etti.

Başkan Karaosmanoğlu'nun okul yıllarında başarılı bir öğrenci olduğu bilgisini veren Prof. Dr. Topaloğlu, öğrencisinin de öğretmen olduğunu görmekten büyük mutluluk ve gurur duyduğunu dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Prof. Dr. Topaloğlu ve Güdük ile birlikte Sekapark'ı dolaştı, Kocaeli'ne yönelik öğretmenine bilgi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber