Adana'da biri komser 2 polis bıçaklandı/ Video

Adana'da ailesiyle birlikte oturan 27 yaşındaki komiser Emrah Ata, evinin taşlandığı haberini aldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Temmuz 2013 01:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da ailesiyle birlikte oturan 27 yaşındaki komiser Emrah Ata, evinin taşlandığı haberini aldı. Durumu öğrenmek için mahalleye giden komiser Ata ve bir meslektaşı bir çok suç kaydı bulunan bir kişi tarafından bıçaklandı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Sarıçam İlçesi'ne bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Babasıyla birlikte oturan Yunus Ekipleri Grup Amiri Komiser Emrah Ata, evlerinin taşlandığına dair bilgi alınca polis arkadaşıyla birlikte durumu öğrenmek için mahalleye gitti. Bu sırada komiser Ata, sabıkalı bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Olay sonrası saldırgan kaçarken, karnından yaralanan Ata ile bacağından yaralanan polis memuru önce tıp merkezine, daha sonra Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Ata'nın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Olay sonrası Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan konuyla ilgili açıklama yaptı. Üzücü bir olay yaşadıklarını kaydeden Gürkan, "Evinin taşlanmasını babasından duyunca ne olduğunu öğrenmeye gitmiş. Daha önce farklı suçlardan kaydı olan bir şahsın saldırısına uğramış. Şahıs olayı bilmeden ne olduğunu anlamadan komiser arkadaşımıza saldırıyor. Emrah komiser karnından bıçakla yaralanmış, akciğerine gelen darbe var. Şuanda ameliyatta. Doktorlardan aldığımız bilgiye göre hayati tehlikesi yok. Bir başka arkadaşımız ise bacaklarından yaralanmış. Gerçekten üzücü bir olay" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber