Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Yağışların, öğle saatlerinden itibaren Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri, Edirne'nin güney ve doğu kesimleri ile Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadasında, yarın sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'nin Karadeniz kıyısındaki ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Temmuz 2013 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale'nin kuzey kesimleri, akşam ve gece saatlerinde İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Balıkesir'in kuzey kesimleri ile Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri, Edirne'nin güney ve doğu kesimleri ile Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadasında, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde olmak üzere İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'nin Karadeniz kıyısındaki ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, Marmara'da 2 ila 4 derece azalacağı diğer bölgelerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzeyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege' de kuvvetlice (30-50 km/s), yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli (40-60 Km/S) şekilde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri, Edirne'nin güney ve doğu kesimleri ile Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadasında, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde olmak üzere İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'nin Karadeniz kıyısındaki ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Yerel dolu yağışı, ani sel, yıldırım, kısa süreli fırtına vb.) yetkili ve ilgililerin tedbirli olması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber