'Allahım ne olur ölmesin, onun da annesi var'

Antalya'da bir otomobilin çarptığı 23 yaşındaki Yunus Aydın, ağır yaralandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Allahım ne olur ölmesin, onun da annesi var'

Antalya'da bir otomobilin çarptığı 23 yaşındaki Yunus Aydın, ağır yaralandı. Otomobilde bulunan sürücünün eşi Necmiye Gençtürk, kendi oğlunu 24 yaşında trafik kazasında kaybettiğini belirterek, "Allah'ım ne olur ölmesin, onun da annesi var" diye feryat etti.

Kaza, sabah saatlerinde Sağlık Müdürlüğü Kavşağı'nda meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Yunus Aydın'a, Recep Gençtürk yönetimindeki 07 BVL 12 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle refüje savrulan Yunus Aydın, ağır yaralandı. Yunus Aydın'a ilk müdahaleyi yoldan geçen Kepez Belediyesi'ne ait hasta nakil aracındaki görevliler yaptı. Muratpaşa Belediyesi Spor Şube Müdürü Özer Bedir'in de trafik polisi gibi çevre güvenliği aldığı olay yerine, yoğun trafikten dolayı ambulans güçlükle ulaşabildi.

'NE OLUR ÖLMESİN'

Yunus Aydın'a çarpan otomobilde bulunun sürücü Recep Gençtürk'ün eşi Necmiye Gençtürk ile Seçil Tekin, uzun süre kazanın şokunu atlatamadı. Seçil Tekin ağlayarak telefonla yakınlarına haber verirken, Necmiye Gençtürk baygınlık geçirdi.

Çevredekilerin sakinleştirmeye çalıştığı Necmiye Gençtürk, 24 yaşındaki oğlunu da trafik kazasında kaybettiğini belirterek, "Ne olur Allah'ım ölmesin, onun da annesi var" diyerek feryat etti.

Otomobil sürücüsü Recep Gençtürk ifadesinde, çarptığı Yunus Aydın'ın otomobillerin arasından koşarak karşıya geçmeye çalıştığını ileri sürdü. Gençtürk, "Geçiş üstünlüğü araçlara aitti. Bu genç arkadaş da otomobillerin arasından hızla önüme çıktı. Fren yapmama rağmen çarptım ve kendisi orta refüjdeki reklam tabelalarına çarptıktan sonra yere düştü" dedi.

DURUMU AĞIR

Kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin, ilk müdahaleyi yaptığı Yunus Aydın'ı ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Aydın'ın hayati tehlikesinin sürdüğü kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber