Ziraat'ten tasarrufa destek kartı

Ziraat Bankası harcarken de tasarruf ettirecek yeni ürünü Kazandıran Bankkart'ı hizmete sundu. Ürün, hem harcarken puan toplama hem de bakiyenin çoğalmasını sağlıyor

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 09:41, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Ziraat'ten tasarrufa destek kartı

Ziraat Bankası, Bankkart'ın yeteneklerini geliştirdi. Tüm harcamalar üzerinden nakit para getiren Kazandıran Bankkart'ı piyasaya süren banka, aynı zamanda Bankkart'ın da tüm özelliklerini taşıyor. Kazandıran Bankkart'la hem harcama yaparken hem de para biriktirirken kazanmak mümkün. Kazandıran Bankkart kullanıcıları nakit taşıma riski olmadan şifre sayesinde güvenli alışveriş yaparken bir yandan da Ziraat Bankası ATM'lerinden diledikleri anda hesap bakiyelerini öğrenip, havale/EFT fatura ödemesi ve daha birçok işlemi gerçekleştirebiliyor.

GÜNLÜK KAZANDIRIYOR

Kazandıran Bankkart'ı kullananlar bir yandan vadesiz hesaplarındaki parayı diledikleri gibi kullanabilirken bir yandan da kalan bakiye üzerinden faiz kazanabilecekler. Günlük faiz kazanmaya başlamak ve kazandıran özelliğini aktif tutmak için, Kazandıran Bankkart ile her ay bir alışveriş yapmak yeterli olacak. Kazandıran Bankkart ile yapılan alışverişlerden kazanılan nakit para aylık, faiz kazancı ise günlük olarak kullanıcıların hesabına yatırılacak. Ziraat Bankası Ödeme Sistemleri Grup Başkanı Osman Tanaçan, 20 milyonu aşkın kartla sektörde lider olduklarını belirterek, "Bu yenilikle hedefimiz alışverişte kullanımı artırmak" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber