MİT yöneticisi amcasını vurdu!

MİT Ordu Bölge Müdürü D.Ç. amcası Ahmet Ç.’yi öldürdü.

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MİT yöneticisi amcasını vurdu!

Gaziantep'te Karanfil köyünde iki aile arasında yaşanan bir kavgada MİT Ordu Bölge Müdürü D.Ç. amcası Ahmet Ç.'yi öldürdü.

Gaziantep'in Karkamış ilçesine bağlı Karanfil köyünde, bir ay önce iki kardeş ve kardeşlerin çocukları arasında büyük bir kavga yaşandı. İlk olarak arazi kavgası olarak ifade edilen olayda, MİT Ordu Bölge Müdürü D.Ç. ve babası D.Ç. tutuklandı. MİT mensubu D.Ç.'nin amcası Ahmet Ç.'yi silahıyla öldürdüğü öne sürüldü. Yaşanan kavgada, MİT mensubu D.Ç.'nin abisi N.Ç. ile kuzeni M.Ç. de yaralandı. Olayın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan MİT ise, “D.Ç isimli personelimiz Gaziantep'te aile içi bir olaydan dolayı, yaralama olayına karışmış olup, tutuklu olarak adli süreci devam etmektedir. Olayın teşkilatımızla ilgisi yoktur” açıklaması yaptı.

Soruşturma gizliydi

Olayın ardından gizli olarak yürütülen soruşturmada ifadesi alınan görgü tanıkları A. ve M. ise MİT mensubu D.Ç.'nin amcasını öldürdüğünü iddia ettiler. Ahmet Ç.'yi yeğeni olan MİT mensubu D.Ç.'nin öldürdüğüne dikkat çeken tanıklardan M.P., D.Ç. ve kardeşi Ahmet Ç. arasında yaklaşık 5 yıl önce bir tartışma yaşandığını belirterek, olayın ondan sonra yaşandığına dikkat çekti.

Küçük tarladan dolayı

Karanfil köyünün muhtarı Mustafa Kocaaslan da, yaklaşık 800 dönüm fıstık ağacı bahçesinin babalarından kardeşlere miras kaldıktan sonra eşit paylaştırıldığını ancak daha sonra küçük bir tarladan dolayı anlaşmazlık yaşadıklarını belirtti. Hem küçük bir tarladaki anlaşmazlık hem de D.Ç.'ye ait bir fıstık ağacının Ahmet Ç.'nin traktörü tarafından ezilmesinden sonra tartışmanın alevlendiğini belirten Kocaaslan dışında, köydeki bazı akrabaların da kardeşlerin eşlerinin de sürtüşme içinde olduğunu ifade ettiler.

“Evimizi bastılar”

Hayatını kaybeden Ahmet Ç.'nin eşi C.Ç. ise olayla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu kavga eşimin abisi ile bizim aramızda oldu. Köyde aynı zamanda yakın komşuyuz. Sürekli bir kıskançlık olayı vardı. Tarlama girdin, traktörümle tarlama bastın gibi sorunlar olurdu. Eşimi öldüren D.Ç. yılda bir izne gelir. Yine izindeydi. Bir haftadan bu yana köydeydi. Oğlum M., kendisine, 'Senin görevine saygı duyarak babanı affediyoruz ama bir şey söyle babana. Herkesi taciz ettiği gibi bizi de taciz ediyor' dedi. O gün akşam saatlerinde ise araçla evimize geldiler. D.Ç. dışında küçük kardeşi N.Ç. babası D.Ç araçtan inerek küfür savurarak bize doğru geldiler.

D.Ç.'nin elinde silah, N.Ç.'nin elinde demir boru ve baba D.Ç.'nin elinde de satır vardı. Oğlum üzerimize geliyorlar deyince ölen eşim av tüfeğini aldı. Ancak D.Ç. eşime, oğluma sıkmaya başladı. Babaları D.Ç. de taş ile beni yaraladı.”

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber